Over ons


Op de boekenmarkt in Dordrecht.

Stripwebwinkel Dwarrels is opgericht Patrick en Carola de Waard. 

De website is gericht op de verkoop van stripboeken (voor) zowel jong en oud en alle stripgerelateerde objecten zoals bijvoorbeeld stripboeken  tekeningen, beelden enz. 
Wij zijn al 30 jaar bezig met stripboeken en daardoor hebben wij een professionele kennis opgedaan in de stripwereld. Al langere tijd hadden wij plannen om professioneler  en gerichter te werk te gaan. Dit heeft de doorslag gegeven om op 31 augustus 2012 de strip webwinkel Dwarrels op te richten. Wij zullen ons de komende jaren wat meer laten zien en regelmatig naar buiten treden voor persoonlijk contact.

Om ons aanbod te vergroten en u beter tot dienst te zijn wij altijd opzoek naar verzamelingen en bijzondere items. Hierdoor kunnen  wij de verzamelaars en liefhebbers  van bijzondere items en uitgaves voorzien en zal de lol van het verzamelen blijven bestaan. Door gericht aan te kopen en te tonen op onze website streven wij naar een uitdagende circulatie, met een interessant aanbod van onze verzamelobjecten. Wij tonen in onze webshop voor ieder wat wils.

Wij zullen de komende tijd het aantal stripobjecten alleen maar meer uitbreiden.
Onze items ziet u op onze website  met de daarbij behorende foto en beschrijving., die precies weergeven wat u kunt verwachten. Natuurlijk is het vanzelfsprekend, dat hier een niet goed geld terug garantie opzit. De klant is bij ons vanzelfsprekend koning en we zullen ze niet laten dwarrelen. 
Het is natuurlijk  mogelijk om de bestelde items bij ons op te  halen, maar ook willen wij het graag naar u toezenden., dit gebeurd met uiterste zorg en goede verpakking. Zie onze lage verzendkosten. 

Met vriendelijke groet en tot dwarrels,

Het Dwarrels team

  Strips voor liefhebbers!